Energiebesparing in de mengvoeder industrie

Pelleting Technology Netherlands organiseert op vrijdag 13 januari 2017 tijdens de tiende editie van Agriflanders (Gent, België) een seminar met als onderwerp ‘Energiebesparing in de mengvoederindustrie’. Met het seminar wordt ingegaan op het gesloten Bemefa energieconvenant waarin Belgische mengvoederbedrijven met elkaar hebben kortgesloten om het energiegebruik van een mengvoederfabriek te reduceren met 20%.

Het seminar biedt de Belgische mengvoedernijverheid de gelegenheid zich te laten informeren over de mogelijkheden energie te besparen. Het seminar bestaat uit een drietal lezingen waarin onder andere de volgende onderwerpen aan bod komen:

  • Bijdrage van ontwerp moderne veevoederfabriek aan energiereductie. Spreker: Rens Mulder (Ottevanger Milling Engineers)
  • Nieuwe energie zuinige korrelpersen. Spreker: Bart Brokking (Pelleting Technology Netherlands)
  • Nieuwe maalmethodieken. Spreker: Robin Wubbels (Ottevanger Milling Engineers

Na afloop nodigt PTN u uit om onder het genot van een hapje en drankje vragen te stellen. U kunt zich per e-mail aanmelden via: seminar@triott.com.

Plaats: Meeting Center Agriflander Expo (Gent, België)
Zaal: Auditorium, zaal; Flex 4

Onder de aanwezigen wordt een dagreis voor twee personen naar een nieuwe energiezuinige mengvoederfabriek in Duitsland verloot.