Interview met Niels Voets

PTN nieuwsbrief oktober 2021

Niels, zou je jezelf voor kunnen stellen?

Ik ben Niels Voets en sinds mei 2016 ben ik werkzaam als Area Sales Manager bij Pelleting Technology Netherlands (PTN).  Ik ben opgeleid in marketing en vervolgens heb ik een studie bedrijfskunde gedaan. Toch ben ik al jaren werkzaam in door techniek gedreven organisaties. Daar hebben mensen vaak de passie om het beste stuk techniek af te leveren. Dat kwaliteitsdenken spreekt me aan. In mijn vrije tijd vind ik het ook leuk om mijzelf te ontwikkelen.

Hoe vind je het om bij PTN te werken?

PTN als bedrijf spreekt mij erg aan. Het streven naar goede kwalitatieve producten is hier echt voelbaar. Binnen PTN heerst een vriendelijke werkomgeving waarin de klanten op de eerste plaats komen. We hebben een jarenlange en duurzame relatie met onze klanten.
Medewerkers van PTN voelen zich nauw betrokken bij de organisatie en onze klanten. Samenwerking en ontwikkeling zijn erg belangrijke punten binnen PTN.

Het leukste vind ik als een nieuwe klant kiest voor ons. Dat je in staat bent geweest om onze kwaliteit over te brengen en dat klanten dat vertrouwen voelen om een project met ons samen aan te gaan. Dan zorg ik er daarna intern voor dat iedereen er alles aan doet om zo goed en zo snel mogelijk te leveren.

Waar staat PTN voor?

Pelleting Technology Netherlands is de specialist in pelleting equipment. Onze technische kennis is opgebouwd door jarenlange samenwerking met onze klanten. We helpen onze klanten om op een verantwoorde, veilige, duurzame en efficiënte manier te produceren.
We streven ernaar onze producten en diensten continu te verbeteren. Door goed te luisteren, want details zijn belangrijk.  Zo bouwen we verder aan de betrouwbaarheid van onze machines en dienstverlening.

Aan welke ontwikkelingen werkt PTN momenteel?

Het bereiken van efficiëntere en energiezuinigere processen is een thema dat bij veel klanten speelt. De markt verlangt van een OEM-er dat we meedenken hierin. Denk hierbij aan energiebesparingen, onderhoudsvriendelijke machines met een lage total cost of ownership en maximalisatie van output. PTN speelt in op de behoefte naar energiebesparingen via bijvoorbeeld de recent ontwikkelde High Efficiency machinelijn. Deze machinelijn bestaat uit de Rollermill HE, Kruimelaar HE en de MonoRoll HE. De MonoRoll is een echte innovatie!

Er wordt gewerkt aan preventief onderhoud wat bijdraagt aan de betrouwbaarheid van de machines en verlaging van de productiekosten. Ook werken we samen met onze zusterbedrijven van de Triott Group aan data verzameling en -analyse, zodat we klanten meer feitelijke inzichten kunnen bieden. Alles om te zorgen dat zij duurzaam en effectief kunnen produceren.

Wat maakt de dienstverlening/machines van PTN zo uniek en waarom zou een klant voor PTN moeten kiezen?

We zijn de echte pelleting technology specialisten, of het nu gaat om het onderhoud van machines, het adviseren van machines of het optimaliseren van de productielijn. We stellen ons flexibel en oplossingsgericht op, niet alleen direct maar ook indirect met het uitgebreide netwerk van wederverkopers en de Triott Group.

Contact