Carrière

Pelleting Technology Netherlands (PTN), specialist in de ontwikkeling, productie en service van korrelpersen en gerelateerde machines voor de productie van diervoeder. Pelleting Technology Netherlands (1974) is wereldwijd actief met het leveren van productieapparatuur en complete productielijnen voor de graanverwerkende en mengvoederindustrie. Het hele jaar door nemen we deel aan vele beurzen en evenementen verspreid over de hele wereld.

Bij Pelleting Technology Netherlands werken we met trots en passie aan het ontwerpen en bouwen van op maat gemaakte machines en projecten voor alle mogelijke specifieke situaties. We bieden een grote verscheidenheid aan rollen en geloven sterk in het bieden van mogelijkheden tot ontwikkeling aan onze werknemers.

Pelleting Technology Netherlands is onderdeel van de Triott Group.

Een loopbaan bij PTN biedt fantastische kansen. Ons bedrijf breidt nog steeds uit en we plaatsen regelmatig nieuwe vacatures op onze website. Bezoek zo nu en dan onze website of stuur per e-mail een open sollicitatie naar HR@triott.com.

Senior Project Marketeer (B2B)

Als ervaren Project Marketeer draag je bij aan het behalen van de commerciële doelstellingen van de toegewezen bedrijven binnen onze groep en aan de zichtbaarheid en innovatie ambities van onze afdeling. Samen met het team werk je aan een optimale klanttevredenheid (intern en extern), naamsbekendheid, reputatie bij klanten, intermediairs en de arbeidsmarkt.

Ga naar vacature


Servicemonteur internationaal

Als Service Monteur ben je verantwoordelijk voor het onderhoud en de reparatie van onze productieapparatuur en complete productielijnen. Dit doe je voornamelijk bij onze klanten op locatie. Wat ga je zoal doen?

Ga naar vacature


Constructiebankwerker / lasser

In een dynamische werkomgeving waarin persoonlijke inbreng gewaardeerd en gestimuleerd wordt, ben jij als constructiebankwerker verantwoordelijk voor het voorbereiden, samenstellen en afwerken van machines aan de hand van technische tekeningen.

Ga naar vacature


Logistiek Administratief Medewerker

Als Logistiek Administratief Medewerker ben jij de schakel tussen de logistieke afdeling en de klanten. Je zorgt ervoor dat alle administratieve zaken rondom het transport van goederen goed geregeld zijn. Je maakt paklijsten, exportpapieren en pro-forma facturen. Ook help je bij het laden en lossen van inkomende goederen.

Ga naar vacature