Spare parts

Voor de beschikbaarheid en prestaties van uw machines is het van essentieel belang om gebruik te maken van originele kwaliteitsonderdelen en componenten van PTN. De tijdige vervanging van slijtdelen minimaliseert stilstandstijden en productieverliezen.

Vervanging

PTN kan op grond van jarenlange ervaring inschatten welke onderdelen van uw machine in het geding zijn en wat de levensduur van deze componenten is. Over de vervanging hiervan kunnen wij u passend adviseren, zodat uw operationele kosten (en TCO) zo laag mogelijk blijven.

Als machinefabrikant leveren we niet alleen de authentieke kwaliteitsonderdelen, maar beschikken we ook over voldoende voorraad om aanvragen snel af te handelen. We weten daarbij wat nodig is om componenten en apparatuur wereldwijd correct en op tijd af te leveren. Desgewenst monteren wij voor u de onderdelen op locatie.

Veiligheidsvoorraad

Om een onverhoopte machinestoring nog sneller te kunnen oplossen, is het te overwegen om op locatie uw eigen veiligheidsvoorraad aan te leggen. Dit elimineert de downtime die het gevolg is van de levertijd van onderdelen. Over de samenstelling en omvang van de voorraad willen wij u graag adviseren.

Voordelen

  • Levering van OEM onderdelen. Origineel en kwaliteit staat centraal.
  • Voorraad van een groot deel van de machinedelen
  • Expertise van onze service engineers om snel de juiste onderdelen voor uw machine te vinden
  • Uitgebreide mogelijkheden voor (snelle) levering van uw bestelde onderdelen
  • Mogelijkheid tot montage op locatie van uw bestelde onderdelen

Direct spare parts bestellen?

Wilt u onderdelen bestellen of een offerte opvragen? Neem contact op met onze service afdeling of vul hier het formulier in.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Tel.: +31 (0)73 54 984 72
Fax: +31 (0)73 54 785 95
Mail: info@ptn.nl