Over ons

Pelleting Technology Netherlands (PTN), specialist in de ontwikkeling, productie en service van korrelpersen en gerelateerde machines voor de productie van diervoeder. Met haar producten kan een groot bereik van toepassingen worden gerealiseerd.

Sinds 1974 is PTN wereldwijd actief op het gebied van ontwikkeling, engineering, productie, verkoop en service van korrelpersen en gerelateerde machines voor de mengvoeder, recycling en biomassa industrie.

Door voortdurende ontwikkelingen op basis van vragen uit de markt, staan er inmiddels diverse octrooien op PTN naam. Na het eerste patent op de super rotor zeef ontwikkelde en octrooieerde PTN in de afgelopen 40 jaar tevens de automatische rolverstelling, het unieke matrijs snelwisselsysteem, BOA compactor en in 2010 het hygiëniseerconcept (TCS-RTB). Innovaties die ook nu nog bijdragen aan de continuïteit van het bedrijf.

Kwaliteit en betrouwbaarheid zijn door het ISO 9001 certificaat sinds vele jaren gewaarborgd en worden voortdurend gemonitord in het kader van continue verbetering.

Sinds 1 januari 2013 maakt het bedrijf onderdeel uit van de Triott Group waarmee het een belangrijke stap heeft gezet om als innovatief bedrijf wereldwijd actief te zijn.

Ons verkoop team is graag bereid al uw (aan)vragen te beantwoorden. Middels de contact informatiepagina kunt u één van hen eenvoudig bereiken.