Trots onderdeel van de Triott Group

PTN (Pelleting Technology Netherlands) is een van de zusterbedrijven die samen de Triott Group vormen. Onze gezamenlijke missie is simpel: de samenleving helpen de productie van feed & food zowel wat kwantiteit als kwaliteit betreft te verhogen, op basis van de beste Nederlandse technische kennis en met een ‘can do’-mentaliteit. Dankzij onze sterke, bestendige en betrouwbare productietechnologieën kunnen klanten efficiënter, veiliger en duurzamer werken en zijn ze wereldwijd succesvol in hun verschillende markten. Dus waar ter wereld u ook bent, met Triott weet u waar u staat.

De Triott Group is een onderneming bestaande uit gespecialiseerde bedrijven waarop u kunt vertrouwen voor het from scratch ontwerpen van de meest ingewikkelde turnkey installaties voor de diervoeder- en voedingsmiddelenindustrie. We zijn begonnen met windmolens en hebben dit uitgebreid met de productie van hamermolens en mengers. De volgende stap was het bouwen van complexe installaties. Vervolgens zijn we opslagoplossingen gaan ontwikkelen en zijn we experts in een breed scala van processen in onze productieketen, van systemen voor vloeistofdosering tot pelleteren, en van extrusie tot coating. Tegenwoordig sturen we al deze activiteiten aan via een gespecialiseerd besturings-en automatiseringsbedrijf, dat alles samenbrengt voor maximale efficiëntie.

Triott Group bestaat uit de volgende bedrijven

In de loop van vele jaren zijn we gegroeid en hebben we ons ontwikkeld tot het wereldwijd aanwezige bedrijf dat we nu zijn. Zo hebben we bijvoorbeeld de joint venture gevormd met Anderson International Corp, dat ruim 130 jaar excellente productietechnologie in de Noord-Amerikaanse food & feed-industrie op zijn naam heeft staan.