PTN op Eurotier 2018

13-11-2018

Pelleting Technology Netherlands zal weer aanwezig zijn op de aanstaande Eurotier in Hannover, Duitsland. De beurs wordt gehouden van 13 tot en met 16 november 2018.

Voor Pelleting Technology Netherlands is dit de perfecte gelegenheid om onze Korrelpers en Conditioner aan u te laten zien. PTN’s Korrelpers is een uiterst stabiele, robuuste en uitgebalanceerde pers. Meer dan 40 jaar ervaring in ontwikkeling, engineering en productie staan garant voor kwaliteit en continuïteit. De deels gepatenteerde innovaties leveren een unieke prijs-prestatie- verhouding. Daarnaast hebben wij onze Conditioner op de stand staan. De roestvrijstalen Conditioner is uitgevoerd met groot gedimensioneerde en in hoogte en hoek verstelbare paddels voor een homogene menging en een hygiënisch proces. De robuuste en onderhoudsarme machine is te combineren met een doseerschroef en stoomset en draagt bij aan een optimale opname van stoom en vloeistoffen.

Wanneer het aankomt op innovaties op het gebied van machines, voorzieningen en werkmiddelen van professionele veehouderij is Eurotier één van de meest vooraanstaande vakbeurzen ter wereld. Exposanten van over de hele wereld komen hier hun nieuwe ontwikkelingen op het gebied van vee, varkens en pluimveehouderij laten zien. Afgezien van deze innovaties zullen bezoekers ook een uitgebreid aanbod vinden van diverse evenementen met ruime mogelijkheden voor het leren en delen van informatie.

We hopen u te mogen verwelkomen op onze stand (nr. 21J10) waar u onder het genot van een drankje onze Korrelpers en Conditioner kunt bekijken.

Praktische beursinformatie

Wanneer?
Dinsdag 13 november – vrijdag 16 november, 2018

Waar?
Hannover, Duitsland

Venue?
EuroTier Exhibition Grounds

Pelleting Technology Netherlands
Stand nr. 21J10
https://www.eurotier.com/en/exhibitordatabase-final/#!/exhibitor/F19502FD-1FE6-E711-80D7-00155DC90106

Openingstijden
Dagelijks van 9:00 – 18:00

Website
https://www.eurotier.com/en/