T: +31 (0)73 54 984 72    E: info@ptn.nl

Evenementen  

Vacatures  

News  

PTN will participate at Agri Livestock Myanmar
From the 7th till the 9th of 2017, the latest developments in the production of Anim... Read more »
PTN will participate at VIV Asia
From 15 till 17 March 2017, the latest developments in the production of Animal feed will be pres... Read more »
Seminar over energiebesparing in mengvoederindustrie
Pelleting Technology Netherlands organiseert op vrijdag 13 januari 2017 tijd... Read more »

Historie

Sinds 1974 is Pelleting Technology Netherlands (PTN) als familiebedrijf wereldwijd actief met de ontwikkeling, engineering, productie, verkoop en service van korrelpersen en gerelateerde machines voor de mengvoeder, recycling en biomassa industrie.

Door voortdurende te ontwikkelen op basis van vragen uit de markt, staan er inmiddels diverse octrooien op PTN naam. Na het eerste patent op de super rotor zeef ontwikkelde en octrooieerde PTN in de afgelopen 40 jaar tevens de automatische rolverstelling, het unieke matrijs snelwisselsysteem, BOA compactor en in 2010 het hygiëniseerconcept (TCS-RTB). Innovaties die ook nu nog bijdragen aan de continuïteit van het bedrijf.

Kwaliteit en betrouwbaarheid zijn door het ISO 9001 certificaat sinds vele jaren gewaarborgd en worden voortdurend gemonitord in het kader van continue verbetering. 

Met vele duizenden installaties en tevreden klanten wereldwijd beschikt PTN over een solide basis om samen met bestaande en nieuwe afnemers de toekomst met vertrouwen tegemoet te zien.