Vacature: Logistiek Administratief Medewerker

Pelleting Technology Netherlands is wereldwijd actief en een specialist in de ontwikkeling, engineering, productie, verkoop en service van korrelpersen en gerelateerde machines voor de mengvoeder, recycling en biomassa industrie. Met haar producten kan een groot bereik van toepassingen worden gerealiseerd.

Organisatie
Pelleting Technology Netherlands maakt onderdeel uit van de Triott Group. Iedere werkmaatschappij binnen de Triott Groep is gespecialiseerd in een of meer aspecten die een rol spelen in het uitrusten van fabrieken voor productie van diervoeders (met inbegrip van huisdiervoeder en visvoeder). De unieke eigenschappen van iedere organisatie zorgen voor een maximale synergie, met voordelen op zowel machineniveau als voor (grootschalige) turnkey-projecten.

Logistiek Administratief Medewerker
(fulltime)

Wat ga je doen?
Om 07.15u kom je aan op je werk, maak je een praatje met je collega’s en pak je een bakje koffie. Om 07.30u start je met veel enthousiasme je werkdag binnen dit gezellige bedrijf.
Als logistiek administratief medewerker houd je je bezig met het hele proces van wanneer de bestelling geplaatst is tot dat de bestelling de deur uit is. Jouw hoofdtaken bestaan uit orderpicken, bestellingen inpakken, het regelen van transport voor de bestellingen en het aan- en afmelden van de orders. Daarnaast houd je je ook bezig met het laden en lossen van de heftruck en ga je ook producten verzamelen voor je collega’s indien zij materialen nodig hebben. Nu ben je misschien benieuwd wat je gaat orderpicken, dit zijn vooral metalen machine onderdelen. We kunnen wel stellen dat dit een hele leuke, afwisselende functie is.
Hard werken wordt beloond, je houdt namelijk drie keer pauze op een dag met je collega’s. De pauzes gaan er altijd gezellig aan toe. Het gaat over Max Verstappen, maar ook over wat er speelt in de wereld. Om 16.15u heb je je werk afgerond en ga je met een tevreden gevoel naar huis.

Wie ben je?

  • Je bent voor langere tijd, fulltime beschikbaar; 
  • Je woont in de omgeving van Schijndel;
  • Het is een pré als je in het bezit bent van een heftruck en/of reachtruck certificaat; 
  • Je kunt goed overweg met computers. 

Heb je geen hef en/of reachtruck certificaat? Geen probleem, wij kunnen zorgen dat je er een gaat halen op onze kosten. 

Interesse?

Om direct te solliciteren mag je je gegevens in de velden hiernaast invullen en versturen. Een cv en/of korte motivatie is fijn maar niet noodzakelijk, we kunnen dit samen ook eerst bespreken tijdens een telefonische kennismaking. Heb je eerst nog wat meer informatie nodig? Bel of whatsapp naar: 06 – 51 22 66 95 óf per mail naar: j.harbers@triott.com

Max. bestandsgrootte: 256 MB.